ShanZhn, 19 jaar uit Vlaams-brabant

Ik vind dat het niet uitmaakt dat ik een relatie heb, ik voel dat niet hoor op het moment dat ik jou aan het verleiden ben! Geef me maar een kans om mij te bewijzen! Je gaat je zeker en vast niet beklagen dat je voor mij hebt gekozen! Ik wil je wel even vragen om wat discreet te zijn want mijn vriendje heeft wat meer last van jaloezie! Jij wordt dus mijn seksmaatje en niet meer! Lust zonder last!

Ik woon in Vlaams-brabant, België.

Heb jij zin in mij? Stuur me even berichtje HIER!

Naam: ShanZhn
Leeftijd: 19
Lengte: 160-165
Postuur: Normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Mijn borsten: cup A
Mijn kutje is Ongeschoren
Afkomst: Aziatisch
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Opleiding: MBO

Val je misschien toch op een ander? Probeer deze vrouwen eens: