Kimhoi, 28 jaar uit Drenthe

Ik ben niet wanhopig op zoek naar direct n vaste relatie maar zou het wel heel leuk vinden om weer eens iemand te leren kennen die mij als aanvulling op zn eigen zelfstandige leventje kan zien, iemand die sociaal, betrouwbaar en open en eerlijk is…..zo ben ik namelijk ook ;)…als je gewoon weer n beetje gezelligheid en geluk wilt leren kennen dan moet je wel durven springen…..wat de toekomst brengt dat weet niemand maar als je met je gezicht naar het verleden blijft staan dan zal de zon nooit meer n glimlach in je gezicht toveren….

Ik woon in Drenthe, Nederland.

Heb jij zin in mij? Stuur me even berichtje HIER!

Naam: Kimhoi
Leeftijd: 28
Lengte: 155-160
Postuur: Normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: grijs
Mijn borsten: cup A
Mijn kutje is Geschoren
Afkomst: blank
Relatiestatus: Single
Opleiding: HBO

Val je misschien toch op een ander? Probeer deze vrouwen eens: